23 ianuarie 2018

ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI DESPRE ȘCOALA AUTO CHIȘINĂU, MOLDOVA #1Răspundem la câteva dintre întrebările care pot să apară la doritorii de a obține permisul de conducere categoria B. Deci,
1. Cât durează școala auto în Republica Moldova?
R: Școala auto durează 3 luni, lecțiile se fac de 2-3 ori pe săptămână, cu durata de 1,5-2 ore. După prima lună de teorie, concomitent se încep și lecțiile practice.

2. De la câți ani pot învăța la școala auto?
R: La școala auto poți învăța de la 17 ani, termini școala, susții examenul intern și apoi când împlinești 18 ani poți susține examenul de stat pentru permisul de conducere.

3. Ce se întâmplă dacă învăț pe automobil cu cutia automată de viteze?
R: Dacă înveți pe automobil cu cutia de viteze automată și susții examenul de stat la fel pe așa automobil, în permisul de conducere vei avea o mențiune și vei avea dreptul să conduci doar automobile cu cutia automată de viteze.

4. Dacă a trecut un an de când am terminat școala auto, ce trebuie să fac pentru a reînnoi documentele?
R: Odată ce a trecut un an de când ai terminat școala auto și nu ai susținut examenele pentru permisul de conducere, pentru a reînnoi documentele este necesar de a face încă o dată întreg cursul practic, care este constituit din 40 de lecții de 45 de minute (ore academice).

5. Dacă nu am viza de reședință în Chișinău, pot învăța la școală auto în Chișinău?
R: Da, poți învăța în Chișinău ori în altă parte a Republicii Moldova, dacă nu ai viza de reședință acolo. Nu există restricții în acest sens.

6. Ce documente trebuiesc pentru înscriere la școala auto?
R: Pentru a te înscrie la școală auto este necesar să te prezinți doar cu buletinul de identitate, pentru a semna contractul și pentru a obține o reducere la teorie, poți prezenta un cod de reducere Catanis, pentru ofertele la școlile auto prezente pe Catanis.md. În decurs de 3 săptămâni după ce începi școala auto, vei avea nevoie de certificatele medicale.

LISTA ȘCOLI AUTO ÎN CHIȘINĂU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu